هشتگ های داغ:
جت پرینتر بر اساس نوع کارکرد و میزان تیراژ به دو دست کلی دستی و صنعتی تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
جت پرینترهای دستی به شکل کلی در چاپ تیراژ پایین کاربرد دارند و باید برای استفاده از آنها از اپراتور ها کمک گرفت. برای کاربرد جت پرینتر دستی در مدل های قدیمی آن باید تمامی حروف و اعداد مورد استفاده را در قسمت قالب های جت پرینتر چید تا دستگاه بتواند عمل پرینت را انجام دهد. جت پرینترهای دستی الکترونیکی جدید، از صفحه و سیستم ورودی استفاده می کنند.
جت پرینترهای دستی بدون سنسور هستند و برای استفاده از آنها باید محصول را درمقابلش قرار داد تا اطلاعات را روی آن چاپ کند.
جت پرینترهای صنعتی اتوماتیک می توانند به همراه دستگاه های بسته بندی مورد استفاده قرار بگیرند و با سرعت بالا تمامی محصولات عبوری از روی تسمه نقاله را با پرینت همراه کنند. کاربرد جت پرینتر صنعتی معمولا در کارخانه ها یا کارگاههای تولیدی بزرگ است و تعداد تیراژ بالایی دارند.
جت پرینترهای صنعتی مجهز به سنسور هستند و پس از نصب آنها روی دستگاه بسته بندی مورد نظر و با عبور محصولات از مقابلشان، آنها را به طور اتوماتیک تشخیص داده و اقدام به ثبت اطلاعات مورد نظر میکند.
اصلی ترین کاربرد دستگاه جت پرینتر ثبت تاریخ تولید و انقضا بر روی محصولات به ویژه در صنایع غذایی است. برخی مدل های جت پرینتر با سطح چاپ بزرگتر می توانند اطلاعات بیشتری همچون قیمت را نیز بر روی محصول چاپ کنند. البته این دستگاه ها به چاپ همین اطلاعات محدود نمی شوند و برخی دیگر از مدل های جت پرینتر قابلیت ثبت حروف بیشتر و با فونت های متغیر را دارند. برای مثال در باربری ها نیز از دستگاه جت پرینتر برای ثبت اطلاعات بر روی کارتن ها و جعبه ها استفاده می شود. معمولا اطلاعاتی همچون شکستنی بودن محصول و یا طریقه باز کردن بسته بندی از طریق جت پرینتر بر روی آن چاپ می شود.